Norgetaxi - logo

Oslo

  • Fylke : Oslo

Som en av hovedstadens største sentraler leverer vi skreddersydde transportløsninger til private og det offentlige. Vi satser på kvalitet og seriøsitet for å gi deg en trygg og behagelig reise. Norgestaxi var en av de første sentralene som startet opp i Oslo etter at markedet ble åpnet for en begrenset konkurranse. Vi har siden den gang bygget opp bred erfaring og god kompetanse nettopp for å gi deg den transporten du trenger. Ta kontakt med oss så lager vi en løsning som passer ditt behov. Sjekk også ut våre priser på transport til Oslo lufthavn.

Klagebehandling. Dersom du har en klage må du sende inn denne til oss på e-post klage@norgestaxi.no
For raskest å kunne behandle din klage bør du opplyser om løyvenummer til drosjen (Nummeret som står på bilens taklampe) og sjåførnummeret til sjåføren (står på sjåførens id-kort og på kvittering). Vi trenger også klokkelett og dato for hendelsen. Gjelder klagen pris så vennligst oppgi betalt beløp.

Klager kan også sendes i kopi til løyvemyndighet som for Oslo er Bymiljøetaten. Etaten kan kontaktes på telefon: 02180 eller på e-post postmottak@bym.oslo.kommune.no.

Du kan lese mer om regler for klagebehandling her:
http://www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/transportloyver/drosjeloyver/drosjeklager/

Drosjereglement for Oslo. Forskrift for Oslo vedtatt av bymiljøetaten 23. mai 2013. Denne regulerer drosjedrift og plikter sentralen, løyvehavere og sjåfører har ovenfor publikum og offentlige myndigheter. Drosjereglementet for Oslo og Akershus.

02.09.2013

Ny tillit hos NSB! Norgestaxi Oslo har fått fornyet tillit til transport ved togstans på "drops". Vi fortsetter dermed å frakte togpassasjerer ved stans. 

 

Sjåførkurs i Oslo og Akershus

 

Norges Taxi,Illustrasjonsfoto

Kontaktinformasjon

Norgestaxi Oslo
Akersbakken 12, 0172 Oslo
Telefon: 910 08000
E-post: Oslo
Driftsleder:
Daglig leder: Erlend Eidsvoll

Last ned vår app

Apple

app ios

Android

app android

Taxibestilling

08000

Norgestaxi Oslo er "Gaselle-bedrift" 2014

Norgestaxi Oslo er "Gaselle-bedrift" 2014