Presse- og driftsmelding

Pressemelding

  • 8.7.2019 Trønderne omfavner JIP:

Cabonline Group og NorgesTaxi lanserte jip i mai 2019 - taxi til 99 kroner – antallet bestilte turer gjennom app er doblet fra 2018!

  • 2.5.2019 Innovasjon fra Cabonline Group og NorgesTaxi:

Cabonline Group og NorgesTaxi lanserer jip - taxi til 99 kroner - Trondheim først ut! Jip er utviklet for målgruppen «studenter og young professionals». De ønsker å kunne reise dit de vil på en enkel og smidig måte, og til en pris som passer dem. Det er for å møte denne målgruppens behov at vi nå lanserer jip, sier administrerende direktør Dag Kibsgaard-Petersen i Cabonline Norge.

  • 15.3.2019 NorgesTaxi blir første taxiselskap i Næring for klima-nettverket:

NorgesTaxi AS som er en del av nordiske Cabonline Group blir i dag som første taxiselskap en del av Oslo kommunes nettverk Næring for Klima. Byråd for Miljø- og samferdsel i Oslo, Lan Marie Nguyen Berg uttaler at «det er gledelig at Norgestaxi, som det første taxiselskapet i Oslo, nå tilslutter seg nettverket Næring for klima. Nettverket teller i dag 113 medlemmer som går foran og viser vei».

  • 15.8.2018 Dag Kibsgaard-Petersen blir ny toppsjef for Norgestaxi:

Dag Kibsgaard-Petersen er ansatt som ny administrerende direktør i Norgestaxi-konsernet. Han går inn som sjef i et av Norges største taxiselskap, og får som oppgave å fortsette selskapets endringsreise.

Norgestaxi

+47 910 08000

http://www.norgestaxi.no

Om Cabonline Group: Cabonline Group er Nordens ledende taxiselskap med over 5700 biler i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Innen Cabonline finnes en rekke varemerker, blant annet TaxiKurir, NorgesTaxi, TOPCAB, Kovanen, Taxi Skåne, Taxi Väst, Umeå Taxi, Sverigetaxi og Taxi 4x27. Gjennom Cabonline får løyvehaverne tilgang til attraktive kundeavtaler, støtte fra bransjeledende teknologiutvikling samt nytte av stordriftsfordeler, effektiv service og en felles infrastruktur. Cabonline Group omsetter for ca. 6,2 mrd. SEK og utfører ca. 50.000 reiser pr. døgn. For mer informasjon se www.cabonline.com

Pressekontakt:

Kristian Hvilen, pressekontakt

Mobil: 924 36 920

E-post: kristian.hvilen@cabonline.com

Dag Kibsgaard-Petersen

E-post: dag.kibsgaard-petersen@cabonline.com

Driftsmelding

Vi har for tiden ingen driftsmeldinger!