Dine meninger er viktige for oss

Hjelp oss til å bli bedre

Her kan du legge igjen kommentarer om reisen, både positive meldinger og når du er mindre fornøyd. Fyll ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Dersom du er bedriftskunde og ønsker å klage, finner du skjemaet her.

Vi håndterer alle synspunkter raskt og effektivt innenfor rammen av gjeldende lovgivning og standarder for god taxitradisjon. Kommentarene som er oppgitt her gjelder for alle de byer hvor NorgesTaxi er representert. Dersom du ønsker å sende en henvendelse til en avdeling, finner du informasjon her

Behandling av personopplysninger

NorgesTaxi ansvarlig for den personlige informasjonen du gir som kunde når du sender inn en klage. Personopplysninger behandles konfidensielt og i samsvar med gjeldende personopplysningslov og General Data Protection Regulation (GDPR). Formålet med behandlingen av personopplysninger er å følge opp klagen din og forbedre vår service. Vi lagrer informasjon til klage i samsvar med regelverket utarbeidet for interne rutiner ved behandling av personopplysninger. Alle personlige opplysninger du gir til oss, samt informasjon fra applikasjoner, blir forsvarlig lagret og fortrolig behandlet. Opplysningene blir bare lagret så lenge det er nødvendig for at vi skal kunne behandle saken din eller utføre den aktuelle tjenesten.

Skjema

Til hvem gjelder hendvendelsen
By
Dato
Navn
E-post
Hva har hendt
Løyvenummer/Bilnummer
Øvrig informasjon